Консервовані яблука - дачні.


яблоко

Самий простий та надійний рецепт консервування яблук, це приготування їх без сторонніх хімічних домішок, лише сахар.
Лише при бажанні, можна вкинути лимонної кислоті на кінчику ножа.

Для приготування такої вітамінної "бомби" потрібно брати яблука ранніх сортів
ми готуємо з "папіровки", росто така яблунька росте на подвір'ї й дуже щедро плодоносить
кожен рік.
Яблука бажано середніх розмірів, щоб однаково по часу стерилізувались
та без механічних пошкоджень, щоб не порозлізались в банках під час термічної обробки.
Після ретельного миття, яблука розложуємо в банки - плотненько, тому що пустоти забирають з плодів сахар
і вони будуть кислуваті, або тоді вкинути більше сахара.
Далі в кожну банку ложимо по одному стакану сахара і заливаємо тепленькою водою,
після чого стерилізуємо приблизно хвилин 20, а краще до того моменту, доки почне шкурочка ледь розтріскуватись.
Далі яблука закатуємо підготовленими кришками, перевертаємо та укутуємо на 24 години.
Взимку дуже смачні яблука, маринад теж дуже смачний.
Смачного.

2011 10 12




Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





Всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *