Варення з яблук скибочками.


Найкраще до прохолодного молока з домашнім хлібом підходить варення з яблук. Саме в такі моменти і згадується бабусин стіл із смаколиками. Тому цю консервацію можна назвати традиційно Українською, та й готувати просто.

Варення з яблук скибочками.

Для варення потрібно брати - на 1 кілограм яблук (порізаних скибочками, та з вибраним насінням та серцевинкою), 250 - 300 грамів цукру, та 2 склянки води.

Суміш поставити на повільний вогонь, кип’ятити 5 хвилин. Потім ще гарячим розфасувати в підготовлені банки, та закрутити. Перевернути і закутати до повного охолодження.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 18



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *