Варення з райських яблук.


Сама назва таких фруктів вже говорить про те, що вживати їх корисно та потрібно. А зберегти такі фрукти можливо, якщо приготувати варення з райських яблук.

Варення з райських яблук

Склад: на 1 кілограм яблук, 1,5 кілограм цукру, 1 склянка води.

З райських яблук коротко обрізати хвостики, плоди потрібно наколоти кілька разів голкою, пробланшувати у киплячій воді 1-2 хвилини та швидко охолодити.

Приготувати цукровий сироп і залити ним яблука та закип’ятити, відставити на кілька годин. Потім варити яблука, поки вони не стануть напівпрозорими. Готове варення витримати в прохолодному місці не менше доби, а потім розфасувати по стерильних сухих банках.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 18



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *