Як приготувати варення з пелюсток троянди.


Одна з самих найкращих квіток - троянда. А ось варення з пелюсток троянди також красиве на вигляд та дуже смачне.

варення з пелюсток троянди

Приготування
Для варення використовуються пелюстки чайної троянди. Нижню білу частину пелюсток зрізати ножицями, засохлі пелюстки видалити. Шляхом струшування і просіювання через сито відокремити від пелюсток пилок.

Інгредієнти:
1 кг пелюсток троянди, 6 кг цукру, 8 г лимонної кислоти.

Підготовлені таким чином пелюстки троянди промити в холодній воді, покласти в таз для варіння варення, залити 2 л холодної води, довести до кипіння і варити протягом 5 хвилин. Після цього всипати цукор і уварюють варення до готовності.

Для того щоб зберегти натуральний колір пелюсток і запобігти зацукровування, під час варіння варення необхідно додати лимонну кислоту.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 23



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *