Рецепти варення з різних фруктів, ягід, овочів, варення з трав, повидла та інше.




Джем з порічок, малини та м’яти за 15 хвилин.
Якщо Ви маєте малину, порічки (червону смородину) тя м’яту, тоді можете приготувати дуже смачний джем, який не потрібно довго варити, всього хвилин 10 - 15, що максимально збереже Ваш час, та корисні вітаміни в ягодах...
Варення з малини на зиму.
Варення з малини на зиму готують саме в цей час, коли вона максимально достигла та набрала всі свої смакові якості, притаманні цій дуже смачній та корисній ягоді, без якої дуже важко уявити смачні десерти. Тому малинове варення на зиму ми приготуємо за своїм рецептом, який перевірений часом, та друзями.
Сире варення з малини.
Сире варення з малини - одине з найсмачніших видів варення, яке мабуть полюбляють всі! Також не секрет, що варення з малини, а саме сирого приготування, дуже корисне в пору, коли грип крокує по оселях та викликає кашель... Тому приготувати малинове варення не тільки потрібно, а й необхідно кожній родині. А взагалі малина прикрасить майже любий десерт, а напої, особливо компоти, з додаванням малини, це сама смакота!
Компот з полуниць на зиму.
Компот з полуниць готують зазвичай тоді, коли вже достатньо зварено варення з полуниць, різними способами, та достатньо наїлись цих смачних та корисних ягід. А чому з самих полуниць компот, тому що інші ягоди, такі як смородина, порічки та малина - ще не дозріли. Купляти їх в магазині не бажано, тому що ці ягоди тепличні, а отже смаку в них ви не відчуєте, та й хто знає, як їх вирощували, та чи можна тепер їх вживати... Тому рекомендую брати лише вітчизняні ягоди, які достигають в своєму природному інтервалі. Отже готуємо компот із полуниць на зиму, або консервуємо полуницю компотом, називайте так, кому як подобається.
Сире варення з полуниці.
Сире варення з полуниці готують ті поціновувачі смачних страв. які цінують справді корисну їжу. А якщо справа заходить до фруктів, а особливо до їхнього зберігання та переробки, тоді перевагу звичайно потрібно віддати приготуванню консервацій, які готуються без термічної обробки. Таким способом максимально зберігаються всі цілющі властивості ягід, які ми будемо вживати в ту пору року, коли свіжих фруктів вже не буде, а організм буде потребувати саме корисної їжі.

Читайте дальше:     1 * 2 * 3 * 4     >>в конец>>