Рецепти варення з різних фруктів, ягід, овочів, варення з трав, повидла та інше.




Варення з полуниці.
Варення з полуниці - можливо для багатьох, найкращі ласощі взимку! Це і багато вітамінів, чудовий смак та можливість здивувати гостей своїми заготовками. Приготувати варення з полуниці зовсім не важко, якщи Ви маєте хоч трохи терпіння та уваги. Чому? По перше - потрібно полуницю зібрати, якщо Ви самі її вирощуєте. Далі потрібно добре перебрати та помити ягоди полуниці - це одне з основних правил смачного варення з полуниці. Та звичайно варити полуничне варення, щоб вийшло не рідке, та було досить солодким, а головне - щоб не підгоріло під час виварювання. Тож читайте кілька порад...
Суниця. Як приготувати варення з лісової суниці?
Суниця - це лісова ягода, яка має червоне забарвлення, маленький розмір, та дуже чудовий смак! Про цілющі властивості лісової суниці ми повторюватись не будемо, такої інформації в мережі достатньо, а от як приготувати варення з лісової суниці, напевно знають не всі. Тому ось Вам такий рецепт консервування суниці на зиму. Варення з суниці буде дуже смачне та зберігається довго, якщи звичайно Ви швидко його не з’їсте...
Повидло із слив з апельсином.
Коли приходить час стиглих слив, починається консервування врення. Для цього різновиду повидла із слив, потрібно добавити до суміші апельсини. Тому і смак буде своєрідний, а якщо правильно приготувати, то з такого варення можна робити смачну випічку.
Як приготувати варення з бузку?
Весною жодна людина не пройде повз красивого та пахучого куща бузку! Він так смачно пахне, то чому ж не приготувати собі варення з пелюсток бузку?
Дуже корисне м’ятне варення.
В багатьох на подвір’ї росте м’ята, але не всі використовують її на свою користь. Майже завжди м’ту сушать, та заварюють, як чай. Але можна з неї зробити варення. М’ятне варення дуже корисне для здоров'я та допомагає при простудних і шлункових захворюваннях, тому зробити собі таку заготовку потрібно.

Читайте дальше:    <<в начало<<    1 * 2 * 3 * 4 * 5     >>в конец>>