Рецепти варення з різних фруктів, ягід, овочів, варення з трав, повидла та інше.




Варення з кульбаби.
Влітку, коли все навколо розквітне, увагу кожного привертає сама розповсюджена квітка - кульбаба. Але мало хто знає, що варення з кульбаби досить смачне. Тому його варто скуштувати.
Вишневе варення з лікером.
Для варення з вишень з лікером потрібно брати вишні невеликих розмірів (не шпанки), щоб не було багато соку. Тоді смак буде більш пікантний.
Рецепт приготування холодного варення з малини.
Малина - одна з найсмачніших ягід, тому її потрібно вживати в любу пору року. А щоб це було можливо, потрібно приготувати варення з малини. А ще краще, якщо в малині будуть збережені всі вітаміни, завдяки яким малина така цінна. А для цього, потрібно консервувати малину холодним способом, тобто без термічної обробки...
Желе з червоної смородини.
Ще одна дуже смачна ягода - червона смородина. Желе з червоної смородини також дуже смачне та корисне, тому приготувати його для своєї родини на зиму потрібно, всі будуть вдячні. Взагалі це зовсім не важко і не потрібно якихось специфічних навиків та знань.
Як приготувати варення з чорної смородини без варіння?
Про користь чорної смородини навить можна не говорити, адже всім відомо, що в смородині вміст вітаміну С дуже великий, а цей фактор взимку має вирішальне значення при лікуванні простуних захворюваннь. А якщо ми будемо знати, як приготувати верення з чороної смородини без варіння, тоді вся сім’я буде надійно захищена від всіляких там вірусів. Тож готуємо варення.

Читайте дальше:    <<в начало<<    6 * 7 * 8