Сайт рецептів українською

Як приготувати сире варення з фейхоа

Як приготувати сире варення з фейхоа

З фейхоа готують доволі різні страви, а для зимового вживання потрібно зробити сире варення з фейхоа. Воно збереже для Вас всі свої вітаміни, яки так потрібні взимку та навесні.

Для приготування сирого варення з фейхоа, потрібно подрібнити до кашки плоди фейхоа (в м’ясорубці або блендером), попередньо очищати їх від шкірки не потрібно (в ній дуже багато вітамінів). Отриману масу змішати з цукром у пропорції 1:1 (хто любить кисленьке, тоді 1:1,5).

Далі суміш потрібно розкласти в пастеризовані банки і зберігати в холодильнику. У таке варення також можна додати подріблений волоський горіх або фундук.