Омлет з крашанок і червоної ікри
Омлет скрізь омлет! А якщо в перемішані крашанки добавити червону ікру, тоді вийде страва – омлет з крашанок і червоної ікри.
- Яйця свіжі 2-3 штуки,
- молоко 3% жирності 50 г,
- ікра червона зерниста американських сортів або будь-яких інших 25 г,
- сіль і перець за смаком.
На розігріту тонкостінну сковороду виливаємо – збиту яєчно-молочно-ікровую суміш (попередньо змащену олією). Смажимо омлет на сильному вогні протягом 5 хвилин. В кінці приготування закриваємо сковороду скляною кришкою і ставимо на повільний вогонь, і продовжуємо запікати омлет ще пару хвилин. Посипати сіллю і перцем. Подаємо зі збитими вершками.