Сайт рецептів українською

Омлет з крашанок і червоної ікри

Омлет з крашанок і червоної ікри

Омлет скрізь омлет! А якщо в перемішані крашанки добавити червону ікру, тоді вийде страва – омлет з крашанок і червоної ікри.

  • Яйця свіжі 2-3 штуки,
  • молоко 3% жирності 50 г,
  • ікра червона зерниста американських сортів або будь-яких інших 25 г,
  • сіль і перець за смаком.

На розігріту тонкостінну сковороду виливаємо – збиту яєчно-молочно-ікровую суміш (попередньо змащену олією). Смажимо омлет на сильному вогні протягом 5 хвилин. В кінці приготування закриваємо сковороду скляною кришкою і ставимо на повільний вогонь, і продовжуємо запікати омлет ще пару хвилин. Посипати сіллю і перцем. Подаємо зі збитими вершками.