М’ясний рулет з яйцем і морською капустою
Дуже смачна страва з м’яса та крашанок, з добавлянням морської капусти. Дуже пікантний смак, та досить добре втамовує голод. Тому готуйте м’ясний рулет з яйцем і морською капустою.
- Потрібно взяти яловичини 400-500 г,
- морської капусти 100 г,
- пшеничного хліба 50 г,
- половину склянки молока,
- сіль, перець.
- Для гарніру береться – картопля, солоні огірки, помідори.
Приготувати котлетну масу з м’яса, морської капусти, хліба і молока, пропустивши інгредієнти через м’ясорубку, додати сіль, перець. Зробити котлети, запанірувати їх у сухарях, обсмажити. Огарніровать смаженою картоплею, солоними огірками, салатом зі свіжих помідорів.