Сайт рецептів українською

М’ясний рулет з яйцем і морською капустою

М’ясний рулет з яйцем і морською капустою

Дуже смачна страва з м’яса та крашанок, з добавлянням морської капусти. Дуже пікантний смак, та досить добре втамовує голод. Тому готуйте м’ясний рулет з яйцем і морською капустою.

  • Потрібно взяти яловичини 400-500 г,
  • морської капусти 100 г,
  • пшеничного хліба 50 г,
  • половину склянки молока,
  • сіль, перець.
  • Для гарніру береться – картопля, солоні огірки, помідори.

Приготувати котлетну масу з м’яса, морської капусти, хліба і молока, пропустивши інгредієнти через м’ясорубку, додати сіль, перець. Зробити котлети, запанірувати їх у сухарях, обсмажити. Огарніровать смаженою картоплею, солоними огірками, салатом зі свіжих помідорів.