М’ясні крабики
З м’яса готують досить цікаву та смачну страву – м’ясні крабики. Спробуйте й Ви приготувати крабики, Вам сподобається.
Для приготування крабиків нам знадобиться:
– 0,5 кілограма м’яса соломкою нарізаного,
– 3 штуки середні морквини потертих на тертушку,
– 3 штуки цибулини соломкою,
– 4 штуки яєць,
– 1 стакан муки,
– сіль, перець за смаком,
– смакова приправа до мяса.
Приготування:
До нарізаного м’яса додаємо нарізану цибулю соломкою, моркву натерту на тертушкі, спеції за смаком і в кінці муку.
Всю цю масу добре перемішуємо. Жаримо на добре розігрітій сковорідці. На сковорідку крабики ми накладаємо ложкою. Як всі крабики ми пожарили їх бажано протушити, м’ясо в свою чергу пом’якшає і пустить свій сік. Все – можна подавати до столу. Смачного!