Рецепт приготування сирого варення з гарбуза
Таке варення з гарбуза з лимоном і апельсином готується без теплової обробки, так би мовити, холодним способом, зберігаючи всі вітаміни, тому воно буде неймовірно корисним для всіх, та поповнюватиме всіма корисними вітамінами Ваш організм всю зиму.
Інгредіенти для приготування сирого варення з гарбуза:
– 1 кг очищеного гарбуза,
– 2 апельсини,
– 2 лимона,
– 1700 грамів цукрового піску.
Лимони та апельсини очистити від шкірки і зерен. Разом з очищеним гарбузом пропустити через м’ясорубку.
Додати цукровий пісок і ретельно розмішати. При кімнатній температурі дати настоятися до повного розчинення цукру.
Ще раз перемішати, розкласти по банках і зберігати в прохолодному місці, краще – в холодильнику.