Баклажени консервовані на смак як гриби
Ще один рецепт смачно приготовлених баклажанів. які на смак схожі на гриби з петрушкою..
Нам знадобиться:
- 3 баклажани
- 1 зубчик часнику
- 1 пучок петрушки
- 1 ст / л винного оцту,
- 4 ст / л оливкової олії
- Сіль, перець за смаком
Баклажани миємо, зрізаємо плодоніжку і очищаємо від шкірки. Нарізаємо їх уздовж на пластини товщиною в півсантиметра. Посипаємо сіллю, даємо постояти з півгодини, потім промиваємо і обсушуємо.
Розігріваємо духовку до 180 градусів і запікаємо баклажани на змащеному олією деку протягом 20 хвилин. За цей час мінімум один раз баклажанчікі треба перевернути.
Коли м’якоть баклажанчікі стане ніжною, виймаємо з духовки і даємо охолонути. Далі нарізаємо довгою локшиною і перекладаємо в салатник.
Заправляємо олією і оцтом, подрібненим часником і петрушкою, перемішуємо і ставимо на пару годин в холодильник.