Сайт рецептів українською

Баклажани консервовані в томутному соці

Баклажани консервовані в томутному соці

Практично майже всі овочі можна приготувати в томатному соці, тому баклажани не виняток, так що готуємо.

Продукти для приготування:

  • на 5 кг нечищених баклажанів нарізуваних кубиками (десь 1 см на 1 см): потрібно взяти 15 шт червоного перцю,
  • 1 стакан часнику, 2 склянки олії,
  • 1 склянку цукру,
  • 1 склянку оцту,
  • 2 ложки солі,
  • 2 літри томатного соку

Як готувати баклажани в томатнму соці:

Взяти 2 літри соку, сіль, оцет, цукор, масло і перемелений на м’ясорубці перець скласти в каструлю, довести до кипіння, потім вкинути баклажани нарізані великими кубиками, кип’ятити баклажани 20 хвилин, потім кинути часник і вимкнути. Потім розкласти в банки і закатати. На виході приблизно 7 – 8 літрових банок.