Мариновані кабачки соломкою
Дуже цікава страва виходить, якщо зробити мариновані кабачки соломкою. І на смак приємно, та й на вигляд красиво.
Склад консервації:
- 2 молодих кабачка (невеликих),
- оцет яблучний 3%,
- сіль та цукор беруться за смаком,
- вода,
- перець чилі без насіння,
- 1 зубчик часнику,
- зелень,
- рас масло,
- кунжут, 1 солодка цибулина.
Кабачки настругати соломкою, потім цибулю порізати зубчиками, посолити і розтерти в руках. (Тоді віна буде соковитіша та гіркота піде).
Все з’єднати з кабачком, додати зелень, перчик чилі.
Заправка
0,5 склянки води
0,25 склянки оцту
0,5 склянки олії раст.
(Якщо є кунжутне ще краще)
0,5 чай ложки солі +1 чайна лож цукру
закип’ятити і залити кабачки
додати часник, перемішати.
дати постояти.
Потім посипати кунжутом, і можна подавати, або поставити в холодильник на зберігання.
Приємного Всім апетиту!