Сайт рецептів українською

Мариновані кабачки соломкою

Мариновані кабачки соломкою

Дуже цікава страва виходить, якщо зробити мариновані кабачки соломкою. І на смак приємно, та й на вигляд красиво.

Склад консервації:

  • 2 молодих кабачка (невеликих),
  • оцет яблучний 3%,
  • сіль та цукор беруться за смаком,
  • вода,
  • перець чилі без насіння,
  • 1 зубчик часнику,
  • зелень,
  • рас масло,
  • кунжут, 1 солодка цибулина.

Кабачки настругати соломкою, потім цибулю порізати зубчиками, посолити і розтерти в руках. (Тоді віна буде соковитіша та гіркота піде).
Все з’єднати з кабачком, додати зелень, перчик чилі.

Заправка
0,5 склянки води
0,25 склянки оцту
0,5 склянки олії раст.
(Якщо є кунжутне ще краще)
0,5 чай ложки солі +1 чайна лож цукру
закип’ятити і залити кабачки
додати часник, перемішати.
дати постояти.

Потім посипати кунжутом, і можна подавати, або поставити в холодильник на зберігання.
Приємного Всім апетиту!