Кабачки швидкого маринування
Якщо потрібно швидко приготувати мариновані кабачки, то можна скористатись таким рецептом.
Кабачки помити, шкірку не знімати. Порезізати за допомогою овочечистки на тоненькі смужки на всю довжину кабачка. Посолити і нехай 30 хв постоять у мисці. Потім віджати руками добре і перекласти в миску з маринадом.
Маринад
Часник подрібнити, змішати з маслом, медом, оцтом і перцем.
Додати подрібнену зелень і все добре перемішати ще раз.
Поставити в холодильник на 2-3 години для маринування, в процесі суміш можна перемішувати періодично.
- 500 гр кабачків.
- 0,5 чайної ложки солі (або за смаком),
- 100 мл оливкової олії,
- 3 столові ложки винного оцту,
- 2 столові ложки меду,
- 2-3 зубчики часнику,
- свіжа зелень за смаком,
- мелений чорний перець.