Мариновані кабачки з медом
З медом готують багато страв та консервацій, так що можна поекспериментувати, та приготувати мариновані кабачки з медом.
Спосіб приготування:
Кабачки помити і зрізати шкірку. Якщо кабачки молоді, можна робити разом з шкіркою. Нашаткувати тонесенькими кружечками.
Скласти в миску, посолити і залишити на 30 хвилин.
Готуємо маринад.
Часник пропустити через прес, змішати з оливковою олією, медом (якщо мед густий, розтопити його на водяній бані), оцтом, перцем і дрібно порізаною зеленню. Відмінно підійдуть кінза, базилік, естрагон, кріп, петрушка.
З кабачків злити рідину, що утворилася, віджати руками. Залити маринадом, перемішати.
Прибрати в холодильник до ранку. За цей час можна пару раз перемішати. Ось і весь рецепт маринованих кабачків!
інгредієнти:
- 500 г кабачків,
- 0,5 ч.л. солі.
Для маринаду:
- 100 мл оливкової олії,
- 3 ст.л. 5% оцту,
- 2 ч.л. меду,
- 2-3 зубчики часнику,
- мелений чорний перець,
- свіжа або суха зелень