Сайт рецептів українською

Салат з капусти “Справжній”

Салат з капусти “Справжній”

Такий вітамінний набір для всієї родини сподабаєтося всім, навіть краще за звичайну квашену капусту. Тож сміливо готуйте.

Для приготування салату потрібно:

На 5 кг капусти білокачанної, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 1 кг солодкого перцю, 350 г цукру, 4 ст.л. солі, 0,5 л 9%-ого оцту (яблучного), 0,5 л соняшникової олії.

Капусту, цибулю, перець дрібно нашаткувати, моркву натерти на крупній тертці.

Обережно, не перетираючи з’єднати всі овочі з сіллю, цукром, олією і оцтом.

Суміш розкласти в банки, утрамбувати дерев’яною ложкою. Прикрити банки кришками і залишити в кімнаті на три дні. Після прибрати в холодильник або льох