Салат з капусти “Справжній”
Такий вітамінний набір для всієї родини сподабаєтося всім, навіть краще за звичайну квашену капусту. Тож сміливо готуйте.
Для приготування салату потрібно:
На 5 кг капусти білокачанної, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 1 кг солодкого перцю, 350 г цукру, 4 ст.л. солі, 0,5 л 9%-ого оцту (яблучного), 0,5 л соняшникової олії.
Капусту, цибулю, перець дрібно нашаткувати, моркву натерти на крупній тертці.
Обережно, не перетираючи з’єднати всі овочі з сіллю, цукром, олією і оцтом.
Суміш розкласти в банки, утрамбувати дерев’яною ложкою. Прикрити банки кришками і залишити в кімнаті на три дні. Після прибрати в холодильник або льох