Сайт рецептів українською

Як приготувати відбивні з ананасами та сиром

Як приготувати відбивні з ананасами та сиром

Щоб приготувати відбивні – береться свинне м’ясо, яке ріжеться тонкими шарами та відбивається кухонним молоточком. Звичайно м’ясо потрібно брати не жирне, бажано вирізку. Можна взяти і яловичину, але мені більше подобається свинина.

Далі курячі крашанки потрібно збити, добре посолити та висипати в тарілочку, в якій будемо змочувати шматочки м’яса, а в іншу тарілку насипаємо муку. Потім беруться мариновані ананаси, та нарізаються кубиками, приблизно, як на олів’є. Далі на крупній терці натирається твердий сир.

Технологія приготування відбивних з ананасами та твердим сиром.

Беремо шматок м’яса, обвалюємо в муці, потім змочуємо в крашанках та жаримо одну сторону на пательні. Далі перевертаємо шматок на іншу сторону, на яку кладуться кубики ананаса та посипається тертим сиром. Потім доводится до готовності перевернута сторона, за цей час сир плавиться і розтікається по всій поверхні що приєднує ананаси до відбивної. Таким способом готуються всі інші відбивні.

Кількість продуктів може різнитись відносно величини шматочків м’яса та їх загальної кількості. Якщо стандартний варіант, то беремо:

на 1 кг м’яса беремо біля 4 кружальців ананасів, 300 грамів твердого сиру, 4 – 5 крашанок.

Потім приготовлені відбивні накладаємо на тарілку, вони не зліпляться, та ставимо на стіл для вживання. Дуже смачно з маринованим перцем. Буде дуже смачно та красиво.