Сайт рецептів українською

Салат “Ротунда з медом”

Салат “Ротунда з медом”

Що тільки не приготуєш з солодкого перцю, а ось салат “Ротунда з медом” повинен смакувати на любому столі. Та й всій родині сподобається.

Цибуль і моркву наріхати соломкою (можна натерти на спеціальній терці для моркви по корейськи) ш окремо спасерувати їх на олії до м’якості. Змішати цибулю та моркву і ще теплою масою нафарширувати підготовлений перець невеликого розміру ( у фарш додати сіль за смаком), укласти в банки.

Заливка
1,5 кг. помідорів пропустити через м’ясорубку і кип’ятити 15 хв.,
додати 2 ст. ложки солі,
4 столові ложки цукру,
2 столові ложки оцту,
запашний перець.
Все прокип’ятити 10 хвилин.

Цією заливкою залити перець у літрових банках і стерилізувати 40 – 45 хвилин.