Готуй з нами

Салат – “Гостинний”

Салат – “Гостинний”

Приготування салату наступне:
На блюдо викладається шарами:

– відварене курине м’ясо, можно додати копченого для запаху,
– маринована цибуля соломкою, яку маринують так:
– 0.5 стакана уксуса
– 1 столова ложка солі
– 1 солова ложка цукру
– перець мелений. Всю суміш залишити на 1 – 2 години.
– картопля “Фрі”

Готується так – 3 штуки картоплини натерти на крупній терці і жарить у великій кількості олії. Брати магазинну – не бажано!

– гриби мариновані шампіньйони без шапочок. Шапочки на прикраси.
– твердий сир, подрібнений
– зелень і шапочки грибів.
Кожен шар добре прокапати майонезом.
Буде дуже смачний та красивий салат.
Смачного!