Салат зі свинини з фейхоа та лаймом
Із м’яса свинини готують дуже цікавий салат, якщо до неї добавити фейхоа та лайм. Та трішки різної зелені.
Свинину потрібно старанно промити, просушити і нарізати тонкими шматочками, а краще кубиками.
Фейхоа і лайм промити й нарізати кружечками.
Цибулю нарізати тонкою соломкою.
Добре прогріти в сковороді олію. Просмажити шматочки свинини протягом 3 хвилин.
Потім додати лайм, фейхоа і цибулю. Готувати ще 3 хвилини.
Долити соєвий соус, червоне вино, додати паприку. Перемішати і зняти з вогню.
Мікс з різних видів салату порвати на шматочки і перемішати з майонезом і нежирним йогуртом. Незвичайний святковий салат зі свинини з фейхоа та лаймом готовий!