Сайт рецептів українською

Кукурудзяна крупа

Кукурудзяна крупа

З кукурудзи вживати потрібно не тільки качани молоденькі, проварені з сіллю, та викладені на тарілочку, з таким смачних запахом – але й кукурудзяну крупу, яка ну дуже корисна. Тому кукурудзяна крупа, з якої готують кашу, в раціоні та на столі бути повинна!

Кукурудзяна крупа не надто поширена у нас, а даремно. У країнах, де до столу подають страви з її використанням, наприклад, мамалигу в Румунії, люди практично не страждають серцево-судинними захворюваннями. Кукурудзяна крупа гальмує процес бродіння і гниття в кишечнику і при цьому є самою неаллергенной з усіх видів круп. Протеїни з кукурудзи погано засвоюються організмом, отже, фактична її калорійність значно нижче заявленої. Це і є важливим для тих, хто планує схуднути.

Кукурудзяна дієта передбачає вживання протягом дня каші, звареної до м’якості на воді з розрахунку одна частина кукурудзяної крупи на чотири частини води. Для скорочення часу приготування радимо замочити кукурудзяну крупу на кілька годин перед варінням. Кашу краще розділити на шість прийомів і пити якомога більше рідини. За три дні на цій дієті ви скинете до п’яти кілограмів.