Салат “Бутон”
Салат весняний з помідорів та ковбаси з додаванням сиру. Для такого салату потрібно бажано свіженькі помідори та правильна розікласти, щоб було не тільки смачно, а й красиво. Тому готуємо салат “Бутон” .
Нам потрібно:
– 2 варених яйця,
– Сухарики 1- пачка зі смаком бекону чи салямі,
– 100 грамів вареної ковбаси,
– Натерті два плавлених сирки,
– Свіжий огірок або помідор.
Суть приготування такого салату полягає в пошаровому його приготуванні:
1 шар- ми нарізаємо кубиками яйця
2 шар- виложаємо сухарики
3 шар- нарізана ковбаска варена кубиками
4 шар- натерті плавлені сирки
5 шар- прикрашаємо огірком або помидором.
Кожний шар перемазуємо майонезом.