Сайт рецептів українською

Салат “Рибки в струмку”

Салат “Рибки в струмку”

Взагалі мабуть всі полюбляють шпроти. Але якщо з них приготувати повноцінну страву, буде ще смачніше. Тому готуємо шпротний салат – “Рибки в струмку ” .

Інгрідієнти для салату:

– Варена картопля 4шт. потерта на крупній терці,
– шпроти без хвостиків,
– яйця 4штуки,
– часник,
– твердий сир, або 2шт. плавлених сирка,
– кріп,
– майонез.

Приготування рибного салату:

салат готуємо шарами
1шар- картопля варена натерта,
2шар- шпроти розімяті вилкою без хвостиків,
3шар- яйця ріжимо кубиками,
4шар- розім’ятий часник,
5шар- тертий сир на крупній терці

Кожний шар пропитуємо майонезом. Хвостики шпротів втикаємо в салат. Прикрашаємо салат кропом.