Салат “Рибки в струмку”
Взагалі мабуть всі полюбляють шпроти. Але якщо з них приготувати повноцінну страву, буде ще смачніше. Тому готуємо шпротний салат – “Рибки в струмку ” .
Інгрідієнти для салату:
– Варена картопля 4шт. потерта на крупній терці,
– шпроти без хвостиків,
– яйця 4штуки,
– часник,
– твердий сир, або 2шт. плавлених сирка,
– кріп,
– майонез.
Приготування рибного салату:
салат готуємо шарами
1шар- картопля варена натерта,
2шар- шпроти розімяті вилкою без хвостиків,
3шар- яйця ріжимо кубиками,
4шар- розім’ятий часник,
5шар- тертий сир на крупній терці
Кожний шар пропитуємо майонезом. Хвостики шпротів втикаємо в салат. Прикрашаємо салат кропом.