Сайт рецептів українською

Салат “Червона ікра”

Салат “Червона ікра”

Що може замінити червону ікру? Так, звичайна морква, колір такий самий, а смак можно підкоректувати, для цього існує чудова рибка – засолений оселедець. Практично те, що нам і потрібно. Колір червоний, рибний смак та запах, по ціні в рази дешевше, та про користь мабуть казати не потрібно, адже все справжнє, та корисне. Тому готуємо салат “Червона ікра” .

Інгрідієнти для страви:

– масло 100грамів,
– плавлені сирки 2 штуки,
– філе оселедця 300 грамів,
– морква 2 штуки.

Приготування салату “Червона ікра”:

Філе оселедця пропускаємо через м’ясорубку 2 рази.

Варену моркву і сир пропускаємо через м’ясорубку 1 раз.

Всі інгрідієнти змішуємо з м’яким вершковим маслом.