Салат “Червона ікра”
Що може замінити червону ікру? Так, звичайна морква, колір такий самий, а смак можно підкоректувати, для цього існує чудова рибка – засолений оселедець. Практично те, що нам і потрібно. Колір червоний, рибний смак та запах, по ціні в рази дешевше, та про користь мабуть казати не потрібно, адже все справжнє, та корисне. Тому готуємо салат “Червона ікра” .
Інгрідієнти для страви:
– масло 100грамів,
– плавлені сирки 2 штуки,
– філе оселедця 300 грамів,
– морква 2 штуки.
Приготування салату “Червона ікра”:
Філе оселедця пропускаємо через м’ясорубку 2 рази.
Варену моркву і сир пропускаємо через м’ясорубку 1 раз.
Всі інгрідієнти змішуємо з м’яким вершковим маслом.