Огірково-часниковий тонізуючий суп на кефірі з горіхами
Пропонується приготувати ще один варіант супу, який готується в основному з зелені, та вживається охолодженим. Такі супи дуже корисні влітку, коли жарко. Тому читайте рецепт приготування огірково-часникового тонізуючого супу, Вам сподобається!
Для приготування тонізуючого супу потрібно взяти: 1 літр кефіру,
крижана вода для розведення (на ваш розсуд),
1 пучок зелені кропу,
3 зубчики часнику,
3 свіжих огірка,
сіль і чорний мелений перець,
0,5 склянки волоських горіхів,
4 столові ложки рослинної олії.
Свіжі огірки потрібно дрібно нарізати, або ж натерти крупно на тертушкі. Шкірку в огірків можна попередньо почистити.
Кефір з’єднайте з крижаною водою і збийте з подрібненим часником за допомогою блендера.
Додайте в масу сіль, перець і рослинне масло.
Зелень кропу подрібніть, а горіхи потовчіть в ступці.
У тарілку покладіть огірки, потім зелень, а зверху залийте кефірно-часниковою сумішшю.
Перед подаванням на стіл посипте суп подрібненими горіхами.
В жарку погоду, коли ничого не хочеться їсти, такий огірково-часниковий тонізуючий суп піде в шлунки на ура!