Паштет з вівсянки для бутербродів
Для бутербродів найкраща начинка – паштет. А якщо Ви досить часто вживаєте бутерброди, тоді ось Вам рецепт приготування паштету з вівсянки.
Для приготування паштету потрібно взяти такі продукти:
- 75 грамів вівсяних пластівців швидкого приготування,
- 100 мл окропу,
- 100 грамів шинки,
- 1 чайна ложка сухого бульйону,
- 1/2 маленької цибулинки,
- 30 грамів волоських горіхів,
- 1 столова ложка олії з волоських горіхів,
- 1 чайна ложка томатної пасти,
- 2 столові ложки сметани,
- сіль, перець, лимонний сік за смаком.
У окропі розвести бульйон і залити ним пластівці, перемішати і накривши залишити хвилин на 5 для розбухання.
Шинку подрібнити в блендері.
Горіхи і цибулю дуже дрібно посікти.
Всі продукти змішати з вівсянкою. Якщо треба – посолити, додати перець і лимонний сік.
Ось практично і все! Паштет з вівсянки для бутербродів приготовлений.