Готуй з нами

Паштет з вівсянки для бутербродів

Паштет з вівсянки для бутербродів

Для бутербродів найкраща начинка – паштет. А якщо Ви досить часто вживаєте бутерброди, тоді ось Вам рецепт приготування паштету з вівсянки.

Паштет з вівсянки

Для приготування паштету потрібно взяти такі продукти:

  • 75 грамів вівсяних пластівців швидкого приготування,
  • 100 мл окропу,
  • 100 грамів шинки,
  • 1 чайна ложка сухого бульйону,
  • 1/2 маленької цибулинки,
  • 30 грамів волоських горіхів,
  • 1 столова ложка олії з волоських горіхів,
  • 1 чайна ложка томатної пасти,
  • 2 столові ложки сметани,
  • сіль, перець, лимонний сік за смаком.

У окропі розвести бульйон і залити ним пластівці, перемішати і накривши залишити хвилин на 5 для розбухання.

Шинку подрібнити в блендері.

Горіхи і цибулю дуже дрібно посікти.

Всі продукти змішати з вівсянкою. Якщо треба – посолити, додати перець і лимонний сік.

Ось практично і все! Паштет з вівсянки для бутербродів приготовлений.