М’ясо курки з фейхоа
Досить смачна страва буде, якщо взяти мясо курки, та приготувати його з добавлянням фейхоа. Після запікання, виходить смачнюче м’ясо курки з фейхоа.
М’ясо курки очистити від кісток і нарізати на шматочки приблизно 4х6 см.
Далі готуєте маринад із соку лимона, теплої води, солі, цукру, спецій для курки і лаврового листа.
Шматочки курки викласти в маринад і тримаєте там 2,5 години. У цей час фейхоа очистити і нарізати впоперек тонкими кружечками (приблизно в 0.3см).
Курку після маринаду помістити на сковороду з високими краями, підлити туди трохи маринаду і далі перекладати шматочками курки шматочки фейхоа. Зверху присипати тертим на дрібній тертці пармезаном, додати кілька гілочок кіндзи і закрити все це фольгою, загинаючи її за краї сковороди.
Запікати приблизно 50 хвилин при температурі 150 градусів.