Сайт рецептів українською

Салат “Печінковий”

Салат “Печінковий”

Для любителів печінки пропонується дуже смачний салат, який можна вживати не як гарнір, а як окрему страву, яка називається – салат “Печінковий” .

Інгрідієнти для приготування салату:

-печінка ( можна брати на вибір як свинячу так і говяжу печінку в обох випадках результат неперевершений).
– Цибуля,
– мариновані огірки,
– майонез.

Приготування салату з печінкою:

Свіжу печінку ми нарізаємо соломкою, і обжарюємо на добре розігрітій сковорідці на олії.

Цибулю ми нарізаємо теж соломкою і обжарюємо.

Нарізаємо мариновані огірки соломкою. Коли обжарена цибуля і печінка трішки охололи ми додаємо майонез і гарно все обмішуємо.