Салат “Печінковий”
Для любителів печінки пропонується дуже смачний салат, який можна вживати не як гарнір, а як окрему страву, яка називається – салат “Печінковий” .
Інгрідієнти для приготування салату:
-печінка ( можна брати на вибір як свинячу так і говяжу печінку в обох випадках результат неперевершений).
– Цибуля,
– мариновані огірки,
– майонез.
Приготування салату з печінкою:
Свіжу печінку ми нарізаємо соломкою, і обжарюємо на добре розігрітій сковорідці на олії.
Цибулю ми нарізаємо теж соломкою і обжарюємо.
Нарізаємо мариновані огірки соломкою. Коли обжарена цибуля і печінка трішки охололи ми додаємо майонез і гарно все обмішуємо.