Рецепт приготування пончиків
Для різноманіття на Вашому столі, можете приготувати смачні пончики. Сам процес приготування не складний, та займає багато часу, але смак Вам повинеи сподобатись. Тому готуємо смачні пончики.
Інгредієнти:
– 0,25 склянки вершкового масла,
– 2/3 склянки борошна,
– 1 столова ложка цукру,
– 2 яйця,
– соняшникова олія для фритюру,
– кукрова пудра для посипання,
– сіль.
Приготування:
1. Змішати масло, сіль і цукор з 2/3 склянки води, довести до кипіння.
2. Зняти з вогню, ввести просіяне борошно, замісити тісто. Вбити в тісто яйця.
3. Викласти тісто в кондитерський мішок з широкою зіркоподібною насадкою.
4. У нагріту духовку до 190 ° С, додаємо соняшникову олію, видавлюємо тісто у вигляді паличок (або калачиків, за бажанням), по два за раз. І смажимо 3-4 хв, до золотистого кольору.
5. Готові пончики вийняти з фритюру шумівкою і обсушити на кухоному папері. Посипати пончики цукровою пудрою і подавати теплими.