Салат “Шанхайський”
Такий салат бажано готувати на обід, тому що він досить ситний, за рахунок того, що в нього входять сосиски та варені крашанки з курячим м’ясом та твердим сиром. А так як склад досить насичений, тому називається страва – салат “Шанхайський” .
Інгрідієнти:
– варене куряче м’ясо 250 грам,
– твердий сир 150 грам,
– варені яйця 4 штуки,
– сівжі огірки 1 штуки,
– зелений горошок 4 столові ложки,
– сосиски 2 штуки,
– часник 2 зубчики,
– майонез.
Приготування:
Нарізати соломкою: м’ясо, білки, сосиски, огірок.
Натерти на дрібній терці: сир, часник, жовток.
Усі продукти виложити шарами: огірок – м’ясо – сосиски – білки – сир – часник – жовток – горошок.
Кожен шар змазати майонезом крім верхнього. Залишити на дві години в холодильнику.