Салат “Австрійський”
Такий вид салату готується з рибними консервами, тут кому які подобаються. До того ж до складу салату входять вершкове масло та твердий сир, та звичайно ж майонез. Тому готуйте для своїх домочадціс смачний салат “Австрійський” .
Інгрідієнти для приготування салату:
- варені яйця,
- цибулина,
- 1 банка консервів у олії,
- 100 гр. вершкового масла,
- 100гр. твердого сиру,
- майонез.
Приготування шарами:
– потерті білки,
– тертий сир,
– кусочок риби, залить майонезом,
– дрібно нарізана цибуля,
– вершкове масло (мерзле, натерте на терку),
– потерти жовток, залити майонезом.
Після приготування витримати з півгодини при кімнатній температурі, та поставити в прохолодне місце на півгодини і можна подавати до столу.