Сайт рецептів українською

Салат “Австрійський”

Салат “Австрійський”

Такий вид салату готується з рибними консервами, тут кому які подобаються. До того ж до складу салату входять вершкове масло та твердий сир, та звичайно ж майонез. Тому готуйте для своїх домочадціс смачний салат “Австрійський” .

Інгрідієнти для приготування салату:

  • варені яйця,
  • цибулина,
  • 1 банка консервів у олії,
  • 100 гр. вершкового масла,
  • 100гр. твердого сиру,
  • майонез.

Приготування шарами:
– потерті білки,
– тертий сир,
– кусочок риби, залить майонезом,
– дрібно нарізана цибуля,
– вершкове масло (мерзле, натерте на терку),
– потерти жовток, залити майонезом.

Після приготування витримати з півгодини при кімнатній температурі, та поставити в прохолодне місце на півгодини і можна подавати до столу.