Салат із кальмарів з шинкою
Ніжний салат з чудовим смаком. Незвичайне поєднання кальмарів з шинкою і ковбасним сиром. А ковбасний сир, який теж входить до складу цього салату, надає йому незвичайний смак. Але, що дуже важливо, не викликає відчуття “важкості” в шлунку. Тому приготуйте салат із кальмарів з шинкою, та приємно здивуйте своїх знайомих, яким він обов’язково сподобається.
Кальмари можна взяти заморожені. Тому спочатку потрібно відварити дві тушки. Вариться кальмар 5-10 хвилин в киплячій воді. Якщо тримати довше, він стане жорстким.
У разі, якщо кальмар консервований, все набагато простіше – банку помити, розкрити, рідину злити.
Після варіння наріжте тушки тонкими смужками.
Шинкою також потрібно нарізати тонкими смужками.
Цибуля нарізється тонкими півкільцями.
Так само солодкий перець.
Ковбасний сир натріть на крупній тертці.
Варені яйця подрібніть ножем.
Горошок (без рідини) теж добавляється в салат.
Добавляємо за смаком – сіль, перець і майонез – і ось салат з кальмарами і шинкою вже готовий!