Салат з опеньок та маринованих огірків
Такий салат готується з маринованих грибів, та маринованих огірків. Тому його можна назвати вітамінним зимовим салатом. Цей салат буде приємним додатком до закусок на столі, коли потрібно швидко приготувати смачну страву. Тому готуємо салат з опеньок та маринованих огірків.
Для приготування такого салату, візьміть: – на 2 порції:
– мариновані опеньки – 100 грамів,
– картопля – 2 штуки,
– мариновані огірки – 2 штуки,
– цибуля ріпчаста – 1 штука,
– масло рослинне,
– зелень.
Спочатку нарізаємо картоплю, попередньо відварену в мундирах, і до початку готування салату вже картопля повинна бути почищена.
До нарізаної картоплі додаємо готові мариновані опеньки з банки і ріпчасту цибулю, порізану тонкими кільцями – чим тонше, тим краще. Цибулю навіть можна потиснути трохи руками, щоб вона стала м’якшою.
Ну і завершальним акордом додаємо мариновані огірки, порізані невеликими кубиками.
Все ще раз перемішуємо і додаємо трохи олії.
Солити зовсім не обов’язково, солі вистачає і в маринованих грибах, і в маринованих огірках.
Подати салат, посипавши свіжою зеленню.