Запечене м’ясо з зеленню та медом
Простий спосіб приготування м’яса в духовці. До інгредієнтів входить мед, та зелень. Готується швидко та буде смачно.
Інгредієнти для приготування страви:
– 1 кілограм м’яса,
– 1 ложка сметани,
– зелень (петрушки, кропу, розмарину, базиліка, кінзи),
– 2 ложки меду,
– 1 ложка соку лимона.
Приготування м’яса з зеленню та медом:
– М’ясо порізати на великі шматочки, зелень подрібнити.
– Змішуємо в тарілці всю зелень і солимо, додаємо перець. Тепер змішаємо зелень, м’ясо, сік лимона, мед. Залишимо в холодильнику.
– У суміш додаємо сметану, перемішуємо, викладаємо на деко, запікаємо в духовці одну годину.
Все. Страва готова для подавання на стіл. Смачного!