Сайт рецептів українською

М’ясний бутербродний хліб

М’ясний бутербродний хліб

Для тих, хто полюбляє бутерброди, або ведуть такий спосіб життя, коли без бутербродів не обійтись, тоді можна приготувати смачний м’ясний бутербродний хліб. Його можна брати з собою на роботу, або поставити на стіл, як смачну закуску.

М’ясний бутербродний хліб

У цій страві можна змішувати будь-які види м’яса. Свинину з яловичиною або куркою і так далі.

Якщо ви будете брати тільки яловичину, то додайте у фарш пару ложок сметани. М’ясний “хліб” хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Нам знадобиться (в даному випадку, для свинини):
– 800 грамів свинини,
– 200грамів курячих грудок,
– 1 велика морква,
– 1 велика цибулина,
– стебло селери,
– часник (за бажанням),
– 2 яйця,
– пару столових ложок панірувальних сухарів,
– базилік свіжий або сушений,
– сіль, перець.

Подрібнюємо у блендері цибулю з морквою і обсмажуємо. Моркву не потрібно терти, оскільки смачніше, коли вона попадається шматочками.

М’ясо пропускаємо через м’ясорубку або в блендері. Додаємо сухарі, яйця, базилік, подрібнений сельдрей, сіль, перець, охолоджені піджарку і гарненько, хвилин 5 все перемішуємо. Залишаємо на півгодинки, щоб з’єдналися компоненти.

Беремо або квадратну форму, або просто формуємо “цеглинку”, або кружечок, чи батон.

Ставимо в духовку при температурі 180 ° на 40 хвилин. В кінці, якщо знадобиться, додаємо температуру, що б “хлібець” зарум’яниться.

Тоі нарізаємо такий бутербродний хліб, та смакуємо.