М’ясний бутербродний хліб
Для тих, хто полюбляє бутерброди, або ведуть такий спосіб життя, коли без бутербродів не обійтись, тоді можна приготувати смачний м’ясний бутербродний хліб. Його можна брати з собою на роботу, або поставити на стіл, як смачну закуску.
У цій страві можна змішувати будь-які види м’яса. Свинину з яловичиною або куркою і так далі.
Якщо ви будете брати тільки яловичину, то додайте у фарш пару ложок сметани. М’ясний “хліб” хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Нам знадобиться (в даному випадку, для свинини):
– 800 грамів свинини,
– 200грамів курячих грудок,
– 1 велика морква,
– 1 велика цибулина,
– стебло селери,
– часник (за бажанням),
– 2 яйця,
– пару столових ложок панірувальних сухарів,
– базилік свіжий або сушений,
– сіль, перець.
Подрібнюємо у блендері цибулю з морквою і обсмажуємо. Моркву не потрібно терти, оскільки смачніше, коли вона попадається шматочками.
М’ясо пропускаємо через м’ясорубку або в блендері. Додаємо сухарі, яйця, базилік, подрібнений сельдрей, сіль, перець, охолоджені піджарку і гарненько, хвилин 5 все перемішуємо. Залишаємо на півгодинки, щоб з’єдналися компоненти.
Беремо або квадратну форму, або просто формуємо “цеглинку”, або кружечок, чи батон.
Ставимо в духовку при температурі 180 ° на 40 хвилин. В кінці, якщо знадобиться, додаємо температуру, що б “хлібець” зарум’яниться.
Тоі нарізаємо такий бутербродний хліб, та смакуємо.