Суп з фаршированою картоплею та фрикадельками
Серед різних способів приготування супів, можна виділити суп з фрикадельками, а якщо нафарширувати картоплю для такого супу, тоді взагалі буде чудова перша страва.
Для приготування супу знадобиться: картопля однакового розміру, Фарш 300 – 500 грамів, 1 – 2 морквини, цибулина, сіль, лавровий листок, перець за смаком, зелень.
Спочатку потрібно почистити картоплю, та вирізати серцевину в бульбах, для цього є спеціальний пристрій, але можна й ножем.
Фарш посолити, поперчити, додати пасеровану дрібно порізану цибулю (в принципі можна і не пасерувати). Картоплю наповнити фаршем. Укласти в каструлю бульби горизонтально, додати вирізану серцевину картоплі, залити водою, посолити і поставити варити.
Моркву спасерувати. З фаршу, яки залишився, приготувати фрикадельки. Суп довести до кипіння, додати моркву і фрикадельки. Варити 20 – 25 хвилин. В кінці додати лавровий листок та зелень.
Ось так можна приготувати дуже смачний суп з фаршированою картоплею та фрикадельками.