Запіканка з м’яса
Пропонується для Вас рецепт приготування запіканки з м’яса. Буде смачно.
Для приготування запіканки потрібно взяти:
- 1000 – 1200 грамів змішаного фаршу (на ваш розсуд),
- 50 грамів гранатового соку,
- 300 грамів сиру,
- приблизно стільки ж сирої картоплі (можна і трохи менше),
- 2 – 3 великі головки цибулі,
- майонез, сіль, перець, за бажанням зелень.
Фарш посолити, полити гранатовим соком, поперчити і перемішати. Взяти деко, змастити соняшниковою олією і викласти весь фарш по всій поверхні противеня рівним шаром. Потім шар цибулі, як можна дрібніше нарізаний (терти на тертці), шар картоплі (сіль і перець небагато), та шар сиру натертий на середній тертці.
Зверху все змастити майонезом і поставити випікати при температурі 190 градусів приблизно на 45 хвилин.
Подавати до столу запіканку потрібно ледь гараячою. Смачного!