Готуй з нами

Запіканка з м’яса

Запіканка з м’яса

Пропонується для Вас рецепт приготування запіканки з м’яса. Буде смачно.

Запіканка з м'яса.

Для приготування запіканки потрібно взяти:

  • 1000 – 1200 грамів змішаного фаршу (на ваш розсуд),
  • 50 грамів гранатового соку,
  • 300 грамів сиру,
  • приблизно стільки ж сирої картоплі (можна і трохи менше),
  • 2 – 3 великі головки цибулі,
  • майонез, сіль, перець, за бажанням зелень.

Фарш посолити, полити гранатовим соком, поперчити і перемішати. Взяти деко, змастити соняшниковою олією і викласти весь фарш по всій поверхні противеня рівним шаром. Потім шар цибулі, як можна дрібніше нарізаний (терти на тертці), шар картоплі (сіль і перець небагато), та шар сиру натертий на середній тертці.

Зверху все змастити майонезом і поставити випікати при температурі 190 градусів приблизно на 45 хвилин.

Подавати до столу запіканку потрібно ледь гараячою. Смачного!