Кілька способів приготування тушкованої качки
Кілька способів приготування тушкованої качки. Береться тушка, та правильно зажарюється, або запікається в духовці.
Спосіб приготування жареної качки.
Качку відварити у воді, в яку добавити лаврове листя (кілька штук), перець чорний горошок і невилику кількість солі.
Після того як качка зварилась, виймаємо її з юшки і ложимо, щоб вона стекла, а після того як качка стекла обжарюемо в олії.
Спосіб приготування печеної качки в духовці.
Качку відварити у воді з лавровим листочком, перчиною, горошком і невиликій кількості солі. Після того як качка зварилась, намазуємо її зверху і в середині сумішшю майонезу, томатної пасти, солі, перцю.
Як качка буде вся добре обмазана, ставимо в духовку на 20хвилин, та запікаємо до повної готовності.