Як приготувати домашню кабачкову ікру
Дуже смачний рецепт домашньої кабачкової ікри, яку вже готували багато разів. Практично цей рецепт кабачкової ікри використовують в центральній Україні, але буде смакувати всім. Звичайно потрібно трохи попрацювати, але воно того варте!
Рецепт ікри кабачкової:
Кабачки помити, почистити і нарізати на малі шматочки.
Проварити в алюмінієвій каструлі, доки маса не зменшиться в два з половиною рази (2,5 раза)
Води додавати не потрібно, все повинно готуватись у власному соку!
Порізану цибуль обсмажити в олії і пропустити через м’ясорубку.
Потім цибулю додати до гарячої розвареної маси,
– а також додати – сіль, оцет, перець за смаком
і добре все перемішати, при нагріванні до 70 градусів.
Розкласти в півлітрові банки і пастерізувати 70 хвилин!
Взимку така смакота, що пальчики оближеш!!!
Смачного!