Котлети з печінки
Для приготування котлет з печінки потрібно взяти:
– 1 кг печінки сирої
– 300 грам сала
– 2 штуки цибулини
і все перепустити на м’ясорубку.
– часник на часнодавку
– 2 яйця
– сода на кінчик ножа
– перець, сіль, хто хоче – приправа “Мівіна” з грибами, або куряча
– 0,5 стакана манки.
Замісити і залишити фарш, щоб набух. Жарить котлети з печінки на олії на гарно розігрітій сковороді.
Накладати ложкою, не дуже товсто, щоб прожарились.
Ложку можна вмочувати у стакан з водою і набирати фарш на сковородку, жарить без кришки.
Потім зложить в каструлю та просмажити 15 хвилин.
Будуть дуже смачні печіночні котлети.
Смачного!