Котлети з начинкою з твердого сиру
Котлети з начинкою можна приготувати таким способом. Для цього візьмемо свинне м’ясо та зробимо з нього фарш, як на звичайні котлети. Як завжди, беремо свіже м’ясо, добре перемелюємо та солимо і перчимо.
Потім твердий сир потрібно нарізати тонкими смужками, але не товсто, щоб при обжарюванні він повністю розплавився, буде смачніше.
На один кілограм м’яса потрібно брати приблизно 300 грамів твердого сиру.
Потім формуємо котлети. Для цього робиться млинчик з фаршу, в середину якого кладеться нарізаний сир, а потім зложується та добре заліплюється, щоб начинка була повністю в середині. Краще котлети робити трішки більші за звичайні, так буде зручніше їх формувати, та й начинки буде більше, адже ми робимо котлети з начинкою, а не зі смаком сиру… Далі жаримо до готовності.
Котлети з сирною начинкою готові. Смачного!