Різдв’яні ковбаски
На Різдво, особливо смачно буде приготувати смачні Різдв’яні ковбаски. Після посту, зазвичай можна вживати любу їжу, тому такі м’ясні ковбаски будуть особливою прикрасою до святкового столу.
Для фаршу потрібно:
- м’ясо,
- цибуля(небагато),
- яйце, манка, часник мелений,
- приправа “10 овочів”,
- сіль, перець на смак,
- плавлений сирок.
Гарно вибиваємо фарш.
В середину ковбаски ложимо шматочок плавленого сирку. Окремо в тарілкі розводимо одне яйце з невеликою кількістю води.
Розмір ковбаски робимо такий, як велика продовгуваста котлета. Виложаємо ці ковбаски на деко, попередньо застелене бумагою для випікання, і випікаємо 40 хвилин.