Куряче філе в кукурудзі з вершками
З курячого м’яса готувати одне задаволення, тому пропоную вам приготувати страву, яка досить швидко готується, та має красивий вигляд. Тож куряче філе в кукурудзі з вершками.
Для початку берете куряче філе, кладете на сковорідку з розігрітим маслом (можна брати вершкове масло, смак буде ніжніший).
Потім обсмажуєте його без фанатизму, на повільному вогні. Далі додаєте туди півбанки солодкої консервованої кукурудзи. Солите, перчите, можна додати улюблених спецій, але не сильних, щоб не перебити основний смак. Накриваєте кришкою, щоб все добре потрібно протушкувати. В кінці заливаєте все свіжими вершками, і знову ж тушкуйте хвилин до 10!
Все готово.