Приготування заливних крашанок
Якщо поставити на стіл таку страву, то гості можеть не зрозуміти, які курі несуть такі крашанки, щоб можна було приготувати – заливні крашанки.
Продукти на 10 порцій:
- 2 склянки м’ясного соленого бульйону,
- 20 г желатину,
- 1 свіжа перчина,
- 1 маленька банка кукурудзи,
- 300 г шинки,
- зелень.
- Можна використовувати будь-який наповнювач: рибу, курку, м’ясо.
Підготувати шкаралупу (її можна заготовити заздалегідь, у міру поглинання яєць). Для цього ретельно вимити яйця, зробити отвір з тупого боку яйця, вилити вміст (воно нам не знадобиться для цього блюда), промити усередині. Висушити заготовки. Замочити желатин на 10 хвилин. Підігріти його до повного розчинення (не кип’ятити), змішати з бульйоном. Процідити. Нарізати кубиками перець, шинку. Злити воду з кукурудзи. Укласти все шарами. Залити бульйоном. Прибрати в холод. З застиглих яєць очистити шкаралупу як з варених. Прикрасити, подати в якості холодної закуски.