Деруни з м’ясом
Мабуть найсмачніша та справді Українська страва – Деруни з м’ясом. Серед молоді можливо не всі знають, що це дуже корисно, та смачно, але щоб дізнатись, потрібно приготувати та скуштувати.
Для приготування дирунів нам знадобиться:
- 6 штук великих картоплин перетертих на тертушку
- 300 грам свинного фаршу
- 4 столові ложки муки
- 2 столові ложки кефіру
- 1 яйце
- на кінчику чайної ложки соди
- сіль, перець на смак.
Всю масу добре обмішати, жарить на добре розігрітій сковорідці. Після чого взяти каструлю в неї налити 0,5 стакана води і невилику кількість масла.
Деруни виложить у кастулю і поставить на невиликий вогонь щоб вони пропарились.
При подачі на стіл прикрасить смєтаною і зеленню.