Сайт рецептів українською

Картошка по Французьки

Картошка по Французьки

Ми – Українці, картоплю можемо вживати, як кажуть і з хлібом і з салом… Тому можна поєднати деякі чисто Українські інгрідієнти, та отримати смачну страву – картошка по Французьки.

Всі інгрідіенти для приготування такої картошки виложаємо шарами і випікаємо в духовці
при температурі 200° С, і так запікаємо до готовності.

Беремо деко на яке стелимо папір для випікання і на нього викладаємо:

М’ясо і сало ріжимо невиликими шматочками, потім солимо і перчимо за смаком.

Нарізаємо картошку соломкою – перчимо і солимо.

Цибулю ріжемо кружальцями.

Потім цибулю поливаємо щедро майонезом з 30-ти відсотковим вмістом жиру.

Твердий сир натираємо на тертушку з невеликими отворами.

Після випікання, сміливо подаємо на стіл в гарячому вигляді, та ласуємо стравою – картошка по “Французьки”!