Картошка по Французьки
Ми – Українці, картоплю можемо вживати, як кажуть і з хлібом і з салом… Тому можна поєднати деякі чисто Українські інгрідієнти, та отримати смачну страву – картошка по Французьки.
Всі інгрідіенти для приготування такої картошки виложаємо шарами і випікаємо в духовці
при температурі 200° С, і так запікаємо до готовності.
Беремо деко на яке стелимо папір для випікання і на нього викладаємо:
М’ясо і сало ріжимо невиликими шматочками, потім солимо і перчимо за смаком.
Нарізаємо картошку соломкою – перчимо і солимо.
Цибулю ріжемо кружальцями.
Потім цибулю поливаємо щедро майонезом з 30-ти відсотковим вмістом жиру.
Твердий сир натираємо на тертушку з невеликими отворами.
Після випікання, сміливо подаємо на стіл в гарячому вигляді, та ласуємо стравою – картошка по “Французьки”!