Салат “Нарциз”
Приготування пошарового салату, смак якому придають кисле яблуко та крабові палички, звичайно з іншими компонентами. Смак досить цікавий, повинен сподобатись всім. Тому готуємо салат “Нарциз” .
Інгрідієнти:
– яйця,
– плавлені сирки 2 штуки,
– вершкове масло,
– крабові палички,
– кисле яблуко,
– майонез.
Приготування:
Готуємо шарами –
1шар- натираємо на крупну терку білок 2шар-плавлені сирки натераємо на крупну тертушку на 2 тарілки 3шар-натираємо на крупну тертушку заморожене вершкове масло 4шар-дрібно нарізаємо крабові палички 5шар-на крупну тертушку натираємо кисле яблуко 6шар- заливаємо майонезом, посипаємо жовтками.
Кожен шар потрібно добре прокапати майонезом.