Домашнє морозиво фісташково-мигдальне
Ось рецепт приготування морозива в домашніх умовах з наповнювачами – мигдалем та фісташками. Буде смачно та корисно.
Склад домашнього морозива:
- 100 г очищених фісташок,
- 100 г солодкого мигдалю,
- 1/4 склянки молока,
- 4 склянки вершків,
- 8 яєчних жовтків,
- 300 г цукру, ваніль за смаком.
Рецепт приготування морозива в домашніх умовах:
Фісташки та солодкий мигдаль потовкти, розвести в молоці, потім поступово влити киплячі вершки.
Яєчні жовтки розтерти з цукром, додати ваніль, змішати з горіхами, розбавленими в вершках.
Отриману масу довести до кипіння на слабкому вогні, остудити і помістити в морозилку, попередньо розливши в формочки, або стакани.