Сайт рецептів українською

Домашнє морозиво фісташково-мигдальне

Домашнє морозиво фісташково-мигдальне

Ось рецепт приготування морозива в домашніх умовах з наповнювачами – мигдалем та фісташками. Буде смачно та корисно.

Склад домашнього морозива:

  • 100 г очищених фісташок,
  • 100 г солодкого мигдалю,
  • 1/4 склянки молока,
  • 4 склянки вершків,
  • 8 яєчних жовтків,
  • 300 г цукру, ваніль за смаком.

Рецепт приготування морозива в домашніх умовах:

Фісташки та солодкий мигдаль потовкти, розвести в молоці, потім поступово влити киплячі вершки.

Яєчні жовтки розтерти з цукром, додати ваніль, змішати з горіхами, розбавленими в вершках.

Отриману масу довести до кипіння на слабкому вогні, остудити і помістити в морозилку, попередньо розливши в формочки, або стакани.